For lovers only

–          Sărută-mă!

–          Nu pot. Am construit un turn atât, atât de înalt încât nu ştiu dacă îmi permite să zbor din nou. Şi dacă aş zbura, cu siguranţă aş cădea după prima bătaie din aripi.

–          Mă întreb…îmi amintesc când eram atât de siguri pe noi.

–          De ce nu ai vrut niciodată să ai copii?

–          Pentru că niciodată nu ai fost tu lângă mine. Şi dacă nu erai tu acolo, lucurile parcă nu erau la locul lor.

–          Ai avut mulţi bărbaţi lângă tine. Mulţi care mă puteau înlocui.

–          Nu am găsit în ei libertatea şi lipsa ta de cenzură. Am găsit asta doar în cel care era opusul tău.  Nu avea nimic din ceea ce ai tu. Nu era nimic din ceea ce eşti tu.

–          Şi…dacă eu sunt Singurul, cum de ai fi putut sta lângă el?

–          Pentru că nu era nimic din ceea ce eşti tu, nu îmi aducea în niciun moment aminte de tine. Îmi băteam joc de mine, pentru că la urma urmei tot ceea ce era în jurul meu îmi aducea aminte de tine. Dar chiar şi aşa.. Îmi era mult mai uşor să îi vorbesc, să îl privesc, să îmi doresc să îl revăd în ziua ce urmează. Când ai apărut în viaţa mea ştiam că ai venit cu un scop: să îmi fi salvarea sau călăul.

for lovers only 2 [1600x1200]

–          Vorbeşti aşa cum ai făcut-o întotdeauna. Mă întreb de ce nu ai renunţat la medicină pentru scris.

–          Iubesc …

–          Spitalele? Scuteşte-mă! Ce iubeşti? Să vezi oameni murind? Oameni bolnavi, săraci, sleiţi de putere şi tinereţe? Eşti falsă. Mă iubeşti pe mine…după atâţia ani. Iubeşti să fi cu mine, să simţi ceea ce te fac eu să simţi. Să ai impresia că până şi taximetristul te priveşte cu scepticism…ca şi cum ar şti ce este în inima ta. Ai vrea să te plimbi cu mine în St. Tropez. Cred că ai iubi să fi cu mine în inima Franţei. Spune-mi…ce înseamnă opusul meu?

–          Un corporatist. Sau…un militar. Oricine este înconjurat de disciplină sau realitate din plin.

–          Fuck!

–          Ce?

–          Cred totuşi că aşa mai este o speranţă! Toată viaţa am fugit de ceea ce îmi spui tu acum.

–          Sărută-mă!

–          Noi am fost întotdeauna atât de complicaţi?

–          Nu love…tu doar esti cel care crede că totul s-a sfârşit. Eu sunt cea care îşi tatuează numele tău pe coapsă iar apoi încerc să fac din el un pinguin prea plin de viaţă. Când ai plecat tu din viaţa mea( pentru că tu ai fost cel care a fugit) a trebuit să învăţ să merg din nou. Să respir din nou. Asta uitasei să mă înveţi. Normal…erai mult prea grăbit să devii deja o amintire. My heart will howl, love. Ai uitat până şi asta.

–          Inima ta urlă?

tumblr_mpml9aXaSc1qjy6x3o1_500

–          Nu! Ţipă, zbiară, se loveşte cu capul de pereţi şi îşi roade unghiile. Îşi smulge unghiile fir cu fir şi sapă cu spatele în trecut. Inima mea renaşte, a renăscut după relaţia cu tine. Egoismul meu a renăscut şi el. Viaţa de după o relaţie este ca alegerea unei noi cafele de la automatul din spital.

–          Iarăşi vorbim de spital!

–          Da! Iarăşi! Iarăşi! Din nou! Căci aşa eram şi eu atunci. Mă chinuiam să găsesc o alegere demnă. O alegere dintre acele imitaţii de cafele. Tu nu mi-ai dat decât un dulce nimic în trecut. Există oare noţiunea de Serendipity? Există posibilitatea ca după ani de zile să te întorci la acelaşi viciu, să reiei fiecare strop de pasiune şi în dezechilibrul ăsta să te simţi dumnezeieşte?

tumblr_mpzl552Mw21qbw9d6o10_r1_250

“Everyone knows what falling in love is like but being in love is what people have lost.”- Mark Polish

for lovers only 4 [1600x1200]

–          Există orice noţiune îţi doreşti să existe. Există orice, înaintea şi în urma noastră. Există un Tu fără Eu dar niciodată un Eu fără Tu. Nu o să îţi spun acum ceva de genul “iubito, de când ne-am despărţit eu nu am mai simţit că trăiesc”. Ştiu doar că nimic nu a mai fost la fel. Ştiu doar că îmi era dor de zilele petrecute împreună, de maimuţărelile şi paranoia ta.  Îmi este dor să facem baie împreună. Să te alerg pe malul mării. Să te fotografiez goală. Îmi este dor de tine, de întreaga ta fiinţă.Punct.

–          Deci mă iubeşti?

–          Femeie, tu nu pricepi că eşti fiecare parte din mine care îmi lipseşte? Nu mă interesează dacă tu ai impresia că lumea ne priveşte şi ne află secretul. Ar fi imposibil să nu o facă. Se vede de la 1000 de km că ne iubim. Putem sta despărţiţi ani, când ne vom reîntâlni va fi la fel de intens. Nu ai cum să nu simţi asta.

–           Ne iubim…

–           Sărută-mă, femeie!

tumblr_mpzxy7iqD01qzbgiwo1_500tumblr_mpzxy7iqD01qzbgiwo2_500

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s