Uncategorized

Bună dimineața, Viață!

 

E ciudat să vezi unde te duce viața uneori, în compania căror persoane te regăsești sau în ce loc ajungi să îți plimbi pașii. Este ciudat …destinul acesta care a fost dat fiecăruia dintre noi, asta dacă sunteți printre cei care cred în destin. Este prea plină de surprize existența noastră, prea încărcată de mister. Dar…să fim sinceri cu noi și să recunoaștem că asta este de fapt adevărata ei frumusețe!

Viața noastră este un carusel de sentimente. De parfumuri. De săruturi și îmbrățișări. Este un șir lung de transformări, de dulapuri și locșoare în care ne întrebăm uneori ce căutăm. Și așa….la finalul zilei ajungem să ne căutăm chiar pe noi.

Câteodată parcă nu știu cum să încep, dar de multe ori mă regăsesc în situația în care nu știu când să mă opresc. Amalgamul de care vă vorbeam, este Viața, majuscula sufletului fiecăruia dintre noi.

Zilele încep leneșe pentru cei mai mulți, dar un zâmbet blând, aburii unei cafele și o rază de soare te fac să crezi că azi este rândul tău să iubești!

Gândește-te puțin! Azi poate că este rândul tău să primești viața în dar.

Azi îți știi destinația, astăzi drumul este făurit numai pentru tine. Astăzi fiecare clipă trece pentru tine, fiecare zâmbet îți este destinat. Astăzi poți face orice îți dorești. Clipește mai des, privește cât mai multe frumuseți, lasă-ți loc de ” bună ziua”. Astăzi sărută! Îmbrățișează! Astăzi arată-i persoanei de lângă tine că o iubești. Exprimă-ți iubirea, aruncă-te în vâltoare fără teamă!

În dimineața asta este vorba numai despre noi, despre fericirea noastră și mai ales despre liniștea noastră. Numai azi destinul lucrează alături de noi! Profitați din plin de frumusețea acestei zile, dar mai ales încercați să vă faceți fericiți! O dimineață leneșă, o carte bună, câteva melodii frumoase, o cafea dulce și poate un strop de leneveală. Voi sunteți singurii care șțiți rețeta perfectă!

Haideți să fim chef-ii care dictează fericirea!

Bună dimineața, suflete frumoase!

Bună dimineața viață!

Advertisements

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s