Uncategorized

Lăsaţi-vă copiii liberi în braţele jocului!

large (1)Copilăria bat-o vina…am regăsit-o ieri scormonind ca un spiriduş într-un maldăr de sentimente ascunse şi ele undeva în adâncul garsonierei. Noaptea se perinda pe la geam ca un hoţ de suflete iar luna dădea din nou şi din nou cu genunchii de pământ. Aş vrea să îţi sap în piele şi să îmi refac propriul “Highway to Hell”. De ce toate aceste încercări ale sufletului meu, de fiecare dată când întâlneşte copilăria?

Pentru că…vedeţi voi, copilăria este cel mai pur lucru pe care îl deţinem. Indiferent de vârsta pe care o avem. Copilăria ni se ascunde la buzunarul de la piept chiar dacă privim cu ochii înceţoşaţi o nouă dimineaţă, chiar dacă ne chinuim să folosim un baston ori…chiar dacă iubim. Copilăria este dinamul vieţii noastre, iar un alt lucru la fel de puternic este JOCUL! Jocul, în toate formele lui, cu nebunia şi imponderabilitatea lui.

211147464_tumblr_m7i8dpN23n1rbqmz4o1_1280_xlargeJucându-ne, numai jucându-ne putem să ne simţim din nou liberi într-un univers ce a încheiat demult socotelile cu naturaleţea. Jucându-ne, putem să devenim exact ceea ce ne dorim noi: cavalerii neînfricaţi, prinţesele elegante ori vrajitoarele cele puternice. Putem astfel să ne metamorfozăm în zânele pline de magie ori în sirenele care se scufundă cu siguranţă în adâncurile mării. Putem să ne machiem visele, putem să coafăm realitatea, putem opera toate neliniştile. Jocul este ceea ce ne salveză în momentele în care poate uităm să fim noi. Chiar şi aşa,sunt mulţi între noi cei care cred că jocul este mult prea tânăr pentru noi. Sau noi prea bătrâni pentru a ne permite o aşa evadare.

Dar copii noştrii…ei bine, nu sunt parte din aceaşi categorie. Din fericire pentru ei! Copii noştrii se pot bucura, pot visa în continuare, pot fi astăzi cavalerii neînfricaţi iar mâine să devină regii unui întreg imperiu. Tehnologia a evoluat şi odată cu ea, jocurile. Acum…printr-un singur click poţi să îţi ştii copilul stăpân peste meleagurile pe care noi, la vârsta lor le desenam cu creta pe cimentul rece. Acum pot încerca totul: jocul cu armate pline de curaj, ori jocurile cu Violetta. Fetiţe, o ştiţi pe Violetta? Este vorba de fetiţa aceea plină de entuziastm care cântă de parcă întregul ei suflet doreşte acest lucru. Vorbesc aici despre un site ce oferă ocazia fetiţei voastre, de a devenii una dintre cele mai apreciate fane ale Violettei, ori unul dintre cei mai cunoscuţi designer. Până la urmă…o vedetă atât de cunoscută precum Violetta, are nevoie de unele dintre cele mai bune persoane în echipa ei, corect? Ei bine…încercaţi.Şi nu sunt numai aceste jocuri. Mai bine, ia-ţi o pauză şi verifică printr-un singur click noua  colecţie de jocuri, maşinuţe, luptele cavalerilor, vrăji pline de magie şi imponderabilitate, vezi si alte jocuri cu Violetta noiCe mai? Fă-ţi curaj şi pătrunde în lumea pe care ţi-am pus-o la dispoziţie prin acest click şi dăruieşte bucurie copilului tău! Tehnologia a evoluat, noi evoluăm zilnic, dar jocurile rămân acolo, aşteptându-ne copii.

Lăsaţi-vă copii să devină creatorii propriei lor lumi, căci acesta este singurul mod în care se pot dezvolta!

Sau…fă orice te face fericit cu adevărat. Asta ar trebui să îi învăţăm şi pe cei mici! Căci dacă strecori un strop de pasiune în viaţa ta, în munca ta…atunci fiecare lucru se va contura mai repede şi mai puternic decât visele tale. O picătură de lumină în oceanul de lacrimi din ţara în care nu plouă niciodată. O noapte cu o ceaşcă de cafea aburind şi imaginea noastră cocoţaţi pe pervazul îngheţat.

Trăieşte! Visează! Iubeşte!

Lăsaţi-vă copiii să simtă bucuria jocului!

Orice te face fericit în lumea asta, pe tine şi pe cei dragi ţie deopotrivă! Totul…la un singur click distanţă pentru ei.

large

Advertisements

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s