Super Blog 2014!

Evoluţie? Tehnică? Ei bine…toate într-un produs!

tumblr_inline_mjjsrm9uhW1qz4rgp

– Draga mea, chiar ai de gând să dai atâţia bani pentru un aparat de care nici măcar nu eşti sigură că este pe atât de bun pe cât se spune?

-A fost deja testat. De ce nu aş avea încredere în el? Ori în cel care îl comercializează?

-Dar nu te înţeleg! Da… nu mă privii aşa suspicioasă. Nu înţeleg de ce vrei să cheltuieşti acum nişte bani pentru a face aceste….”epilări definitive”, când fără prea multe griji poţi avea parte şi la un salon normal. Nu?

-Nu este vorba de acelaşi confort…până şi tu înţelegi asta, nu? În plus…este ceva sigur, acreditat de majoritatea doctorilor dermatologi. Tare neîncrezător poţi fi câteodată!

-Tu…dar stai puţin! Ce înseamnă toată chestia asta cu senzori de culoare a pielii? Nu îmi spune că are câte un program în funcţie de culoarea pielii.

-Este practic, un simplu plus de siguranţă. Dispozitivul nu permite emiterea de impulsuri luminoase dacă pielea este prea închisă la culoare, ori prea bronzată.

-Sau…în traducere liberă, un alt punct de scris pe cutie pentru aţi lua mai mulţi bani. Cât durează o sedinţă cu minunea asta?

-Depinde,dragul meu…

-De ce? Dacă te faci la salon ori acasă?

-Nu…depinde de zona pe care vrei să o tratezi. Dacă îl foloseşti pe picioare, undeva la maxim 30 de minute. Pentru braţe aproximativ 10 minute. Dar realizezi şi tu că vorbim de un aparat electric,deci poate fi folosit cât este necesar. Atâta tot că ar trebui să existe o distanţă de 2 săptămâni, cel puţin la început. Dar să ştii că poate fi utilizat şi de bărbaţi. Voi, specialilor…pentru că aveţi firele de păr mult mai rezistente, ar trebui să faceţi 10-12 sesiuni de tratament. Oricum…aparatul ăsta este o investiţie.

Poate fi folosit pe toate firele de păr, indiferent de culoarea lor. Funcţionează cel mai bine pe cele de culoare închisă. Ştiinţa e de vină! Însă….chiar şi nesuferitele astea de firicele roşcate sunt vizate! Şi acum sincer….cu rezultate vizibile după numai 4 săptămâni…cred că merită!

tumblr_m57ojsR1rO1rvfy6do1_500

-Să zicem că sunt anumite lucruri cu care poate că sunt de acord. Însă chiar şi aşa….epilare definitivă? Numai sunetul mi se pare ceva anormal. Ceva, undeva nu este la locul ei. Nu există un pericol al utilizării ei?

-Tu…este simplu. Sperii cu lumina firele de păr care pur şi simplu nu mai cresc. E evoluţia! E o tehnologie nouă. Atâta tot. Mai bine am îmbrăţişa partea asta şi ne-am bucura de ce ne oferă.

Untitled

-Eu încă sunt sceptic….dar nu neg că aş încerca. Măcar o dată.

-Chiar şi aşa, dacă nu aparatul ăsta, luăm altele. Cei de la silkn.ro oferă mult mai multe produse pe placul tuturor.

-Off…haide,dă-mi încă o dată adresa aia. Mai întâi studies şi apoi purtăm o altă discuţie.

Articol scris pentru Super Blog 2014

Advertisements

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s