Super Blog 2014!

Există şi destinaţii perfecte!

Am aşteptat o perioadă prea mare de timp să am parte de ocazia de a fi prezentă la o conferinţă precum cea de weekend-ul trecut. Sau să nu o numesc conferinţă, pentru că a fost mai mult decât atât: a fost un team building la munte!  La munte? Exact! Unde? Ei bine….am avut parte de un  team building la Straja, chiar la Vila Alpin!

tumblr_inline_nb0sqqCtHf1rper3d

Aţi fost vreodată acolo? Aţi avut vreodată norocul de a trece pragul acelei vile? Este vorba de mai mult de un maldăr de ciment şi lemne, garnisit cu uşi şi geamuri ferchezuite chiar şi în cele mai mici detalii. Este vorba de oamenii ăia minunaţi care parcă ştiau tot ceea ce ne dorim, în fiecare moment în care îi priveam. Este vorba de zâmbetele lor care ne-au întâmpinat din momentul în care am ajuns în faţa uşii. Era ca şi cum….am plecat de acasă, ca să ajung acasă!

Tot acest tămbălău era organizat de asociaţia ştiinţifică a studenţilor. Era de fapt un cantonament la Straja, iar locul ales a fost cea mai bună variantă de care puteam avea noi parte. Sala…imensă. Organizatorii s-au ocupat şi ne-au tunat locul cu tot ce aveam noi nevoie. Totul! De la atenţie continuă asupra noastră, până la mese, scaune, pliante şi liniştea de a putea lucra la capacitate maximă! Să vă mai spun ceva legat de pauza de masă? A trecut o săptămână de când s-a terminat acel cantonamen şi chiar şi acum participanţii au gândul la Vila Alpin şi la toate bunătăţile servite de gazdele noastre.

Coffee-Gif-1-POUR_zpsb34b36caAperitive, felul I,felul II, desertul….Vai, acel desert părea o bucată din Rai! Ca să nu mai vorbesc, pentru că deja cred că risc să mă repet, de proptitudinea cu care oamenii de acolo ne-au răspuns cerinţelor de orice fel. Ştiţi cum sunt sudenţii? Cafeaua e parte din noi. Uneori cred că asta ne curge prin vene , de dimineaţă până seara. Este drogul nostru, acel placebo care ne dă impresia că funcţionăm pe energie solară şi raze de lună. Iar acum, dacă stau să contorizez toată cantitatea de cafea pe care am primit-o în timpul cât am fost cazaţi la Vila Alpin, încep să cred că cei de acolo au cumva un izvor de cafea în beci. Dar ….dacă este aşa, vreau să vă asigur că până şi cafeaua lor este una perfect echilibrată.

Să continui cu toată seria de laudă? Muntele! Iubesc muntele. Iubesc libertatea pe care ne-o oferă şi aerul ăla mereu fresh şi plin de prospeţime. La munte practic, mă simt în largul meu. Simt că pot dormi numai 2 ore şi să lucrez la capacitate maximă. Dar asta numai după ce plămânii îmi sunt invadaţi de aerul ăla plin de oxigen, în varianta lui cea mai pură, iar ochii îmi sunt desfătaţi de imaginea pădurii verzi şi a muntelui din zare.

images

Să priveşti numai nişte cuvinte aruncate în acest spaţiu virtual ştiu că nu vă poate convinge de veridicitatea lor. Sper totuşi să nu fie aşa. Pentru că ceea ce vă spun, chiar dacă pare poate lipsit de detalii mai corect creionate, este adevărat. Mai mult decât atât! Este guvernat de bucuria pe care o simt la gândul că există un loc în această ţară unde se pune accent pe ospitalitate, profesionalism şi confortul vizitatorilor. Contează enorm să ştii că oamenii dintr-un loc asemenea Vilei Alpin sunt acolo pentru tine, pentru ca tot ceea ce doreşti să întreprinzi, dincolo de uşa de la intrare va ieşi perfect. Pentru că această vilă este ţinută de persoane care nu acceptă în cartea lor de vizită alte cuvinte decât cele de laudă. Unul dintre colegii mei a spus în momentul în care am ajuns la Braşov, că el a plecat în acel cantonament cu bucuria că va învăţa ceva nou, dar şi cu satisfacţia la gândul că le poate da peste nas celor de la acea vilă. „Pentru că…ăştia de la munte nu prea ştiu să ţină lucrurile sub control. Doar sunt la munte şi la ei se ajunge greu, nu?”

Ei bine, acum , acel prieten este posesorul unei schimbări de părere. Nu numai că a observat calitatea garantată pe care o pun la picioarele turiştilor cei  de la această vilă, ci şi faptul că pentru ei, este orice posibil. Ei cred că  cel mai important atuu de care au parte este calitatea serviciilor pe care le oferă. Şi…ştiţi ceva? Au dreptate!

Asadar…vizitaţi-i! Veţi avea surpriza ca “la munte” să găsiţi mai multă calitate decât în unele dintre marile oraşe.

Vreţi calitate? Mergeţi acolo!

Vreţi ospitalitate? Tot acolo!

Vreţi ca în cadrul unui proiect să aveţi parte măcar de o îmbucătură dintr-o cafea divină şi un décor sublim? Ei bine…totul este la un click distanţă!

tumblr_mqcwoy4YRd1qe8a0fo1_500

Articol scris pentru Super Blog 2014!

Advertisements

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s