Super Blog 2014!

Să furăm timp Timpului!

 Brigham Young spunea ceva ce ar  trebui reţinut de fiecare dintre noi :“Educi un barbat, educi un barbat. Educi o femeie, educi o intreaga generatie.”

Mă gândeam aseară…ce înseamnă iubirea unui bărbat? Sau nu! Mai corect: când ştii că un bărbat te iubeşte? Nu ştiu alţii cum sunt dar eu cred că simplitatea este cea care atrage. Sau sinceritatea. Sau lumina din privire. Sau, mai bine ar fi să trecem în revistă câteva lucruri din seria celor care ar trebui să fie acolo şi nu sunt. De ce? Pentru că ne-am emancipat într-un mod greşit. Pentru că am învăţat că iubirea trece mai întâi prin portofel şi apoi, dacă mai are loc se judecă şi sufletul. Iubirea nu mai există. Ce să mai zic despre poveştile născute din romanele mele iubite? Unde le mai întâlniţi?

Priveam ieri cu regret în jurul meu. De ce regret? Pentru că vedeam cât de mult s-au schimbat femeile. Femeile acelea care se presupuneau ca trebuiau să fie înfăţişarea a ceva foarte diafan şi magic, femeile care ar trebui să zâmbească mai mult, să fie mai fericite pe de-a-ntregul. Acele femei.

bba056be90becdcf69b0ac9d46270830Unde Dumnezeu ne-am pierdut? Când s-a întâmplat asta? Când? Atunci când ceream să fim egale cu bărbaţii, când voiam independenţă? Când băteam şi noi cu pumnul în masă cerând dreptul de a vota? Ei bine…presupun că am primit mai mult decât atât. V-am promis mai demult o revoluţie. Cred că este cazul să o începem. Aveam atât de multe idei, atât de multe puncte de plecare, pentru că noi…societatea noastră are atât de multe goluri acum. Dar cred… pentru a schimba ceva, trebuie să pornim din noi. Să realizăm ceea ce suntem şi ce presupune a fi femeie. Cu adevărat.

A fi femeie nu înseamnă că trebuie să porţi o rochie strânsă pe corp, din care să îti simţi pulpele, coapsele, fesele respirând greu, uitându-ne farmecul.

A fi femeie nu înseamnă să te machiezi cât pentru o întreagă trupă de teatru şi a ieşi din casă ca un mare model, uitând apoi să îţi aperi chipul deja mult prea plin de “tencuială”. Uităm să ne demachiem, aşa cum uităm să redevenim noi. Nu spun că ar trebui să devenim expert ale produselor dermatocosmetice, dar la naiba, măcar să avem grijă de tenul nostru. Căci asta ne este semnătura.

Cineva mi-a spus o dată, că o femeie frumoasă este aceea care cu cât înaintează în vârstă cu atât întinereşte.  O femeie este cea care ştie că ar trebui să se bucure aşa cum simte. Cu tot sufletul, cu toată sclipirea şi delicateţea ei.  O femeie ar trebui să fie capabilă să te privească în ochi şi nu să te facă să vrei să te culci cu ea, ci să te facă să te întrebi: unde a fost oare până acum?

gel-spumant-purifiant-ten-gras-gerovital-h3-derma-200-ml-farmec-10043039Ei bine…despre multe dintre aceste lucruri putem discuta o viaţă şi tot nu cred că am ajunge la un compromise atâta timp cât nu se doreşte schimbarea. Dar …vă întreb aşa: cum poate arăta o femeie mai tânără pe măsură ce îmbătrâneşte? Am descoperit de curând o nouă serie de produse cosmetice apărute sub parafa celor de la Gerovital, mai exact gama Gerovital H3 Derma +, prima gamă anti-age din lume! Ce spuneţi despre asta? Cineva ne pune la picioare toate aceste produse tocmai pentru a ne dărui mai multă frumuseţe. Indiferent de tipul de ten, indiferent de imperfecţiuni , există ceva care ne asigură nu numai înţelegere ci şi reuşită!

De ce sunt femeile minunate?

În primul rînd iubim! Dar iubim cu toată fiinţa noastră, cu fiecare suflare, cu fiecare clipire. Iubim trandafirul primit la prima întâlnire şi primul Lui zâmbet cu adevărat pentru noi.. Iubim răsăritul soarelui, şi muzica bună. Iubim plimbările pe înserate şi rămânem ca nişte copile cu ochii aţintiţi în cer la vederea unui zmeu.
Suntem curajoase! Putem să privim în ochi şi să rostim adevărul chiar şi atunci când doare. Mergem cu fruntea sus deşi suntem pline de noroi.
Credem!
Suntem spontane!

Suntem meticuloase şi atente la detalii, ambiţioase şi tenace, preţioase şi curioase şi înţelegătoare. Suntem…sau mai bine zis, putem fi Totul! În cel mai frumos şi mai pur mod cu putinţă.

6bfcc5b78ccaaa1094b4eff597bb626e

Vă daţi seama că dacă am avea mai multă grijă de chipul nostru, poate că am lumina mai mult lumea din care facem parte?

Uşor uşor ştiţi ce am deveni? Acea femeie. Fatală dacă vreţi. Femeia aceea care printr-o singură privire te poate face să îţi doreşti o viaţă nouă. Femeia fatală este cea care nu are nevoie de parfumuri scumpe pentru a-ţi pune simţurile pe foc. Nu are nevoie de tone de machiaj pentru a zâmbi când îţi vede chipul obosit. Femeia fatală este cea care te asteapta îmbracată senzual doar pentru a te ţine în braţe, cea care poartă lenjerii fine chiar şi cu bocanci. Acea femeie este cea pe care tu o vezi în stare să îţi fie alături chiar daca nu mai conduci acea maşină scumpă, chiar dacă alegi să măncaţi într-o seară în liniştea căminului vostru.
Vreau să vă spun numai atât: Gerovital este doctor în Frumuseţe! Trageţi aer adânc în piept, zâmbiţi, îmbrăcaţi-vă în ceva comod şi ieşiţi din casă căci vă aşteaptă pe rafturile magazinelor. Căutaţi-l şi citiţi-i cu atenţie recomandările. Indiferent de tenul pe care îl aveţi, vă poate oferii îngrijirea de care aveţi nevoie. Dimineaţa vă sperie tenul obosit şi plin de riduri? Seara vă temeţi să vă priviţi în oglindă gândindu-vă cât de deshidratat vă este chipul? Ori plin de machiaj ce este convins cu greutate să plece după chipul vostru?

6eedf0974acfcb85db1f8b50ddfa8e3fÎnţeleg…facem compromisuri peste compromisuri în încercarea de a ne adapta. Dar a renunţa la îngrijirea pe care o merităm nu este un compromise pe care să îl dorim. Este o condamnare. Da! Nu zâmbiţi pe sub buzele atât de bine conturate şi nu vă mai jucaţi în păr încercând să păreţi neinteresate. Toate ne-am lovit la un moment dat de aceste probleme. Toate ne-am ridicat grăbite din pat încercând să ascundem cearcănele. Poate unele dintre noi şi-au umplut chipul cu fond de ten cu speranţa că vor primii înapoi cei 10 ani trecuţi. Ridurile nu se umplu cu speranţe, doamnele mele! Profesorii şi ceilalţi părinţi, la sedinţele de la scoală vă vor privii şi se vor aştepta să vadă eleganţă! Eleganţa de a fi conştientă de vârsta pe care o aveţi dar de a ştii cum să gestionaţi situaţia!

Tenul nostru, este semnătura noastră, credeţi ori nu!

Un obraz plin de acnee nu cere să fie sărutat, aşa cum nici o frunte plină de riduri nu este imaginea unui chip extrem de expresiv. Să avem curajul să acceptăm asta! Şi …la urma urmei, ştiinţa ne-a prins demult din urmă! Evoluţia ne ajută! Haideţi să nu mai fim copile, sau mai rău, inconştiente şi să ne apucăm de dădăceala propriei persoane.

Mai bine…începeţi să vă interesaţi! Căutaţi prin magazine, pe internet, unde doriţi voi. Cautaţi aceste produse şi realizaţi programarea vieţii voastre! Nu la un estetician ci la doctorul ce vă va aştepta zilnic pe policioara de la baie!

Distracţie plăcută încercând să redeveniţi ceea ce eraţi! Până la urmă, dacă am depăşit stadiul peşterii….trebuie să câştigâm teren şi în faţa timpului!

Să furăm timp Timpului!

8f2e53f51905de2283d1a05ebc32ae41

Articol scris pentru Super Blog 2014!

Advertisements

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s