Super Blog 2014!

Puteţi să ne arătaţi câtă copilărie, iubire şi înţelepciune adăposteşte o maşină?

tumblr_inline_nd3ghvLpQ91r04yor

Vreau să dau un dar imaginaţiei voastre. Vreau să premiem fiecare clipă de  fericire şi încântare de care aveţi voi parte. Vreau să profitaţi de frumuseţea oraşului vostru şi să suprindeţi unul dintre cei mai noi locuitori.

Încă nu aţi înţeles despre ce este vorba?

Vă spun aşa: dacă vă plimbaţi prin oraşul vostru şi priviţi cu atenţie detaliile, puteţi ajunge în Franţa! Ce spuneţi despre asta? Atenţia v-a fost captată?

Ei bine…aţi face bine să citiţi ceea ce urmează să vă povestesc căci în aaceste câteva cuvinte se concretizează poate şansa voastră de a vizita această minunăţie de ţară. Dar nu numai atât! Sunteţi pasionaţi de maşini? Sunteţi încântaţi de fiecare dată când priviţi o balerină de  fier alergând grăbită pe străzile oraşului vostru? Sunteţi atenţi la detalii? Ei bine, atunci pe biletele către fabrica Yaris din Valenciennes din Franţa, scrie numele vostru.

images

Domnule, doamnă, copile, oricine ai fi tu, cel ce citeşte aceste câteva rânduri, priveşte cu atenţie prin oraşul tău şi fotografiează sau realizează câteva filmuleţe în care să ai un protagonist aparte. Este vorba de noua Toyota Yaris. Vrem să vedem cât de larg este zâmbetul de pe chipurile celor care deja încearcă această maşină, pentru că…vedeţi voi, ea este nu numai o noutate, ci reprezintă evoluţia în cea mai dulce formă a ei. Apoi urmează ca toate aceste materiale să fie înscrise în contul propriu de pe toyotamea.ro.

Vrem diversitate şi creativitate. Vrem să vedem nu numai impactul vizibil pe care îl are această maşină ci şi semnificaţia sentimentală pentru participanţi. Aşadar…folosiţi-vă de frumuseţea oraşului vostru, de bucuria familiei voastre, de sentimentul de libertate pe care vi-l oferă un anumit loc din acel oraş. Folosiţi-vă de amintirile pe care le aveţi în legătură cu anumite străduţe, sau folosiţi-vă de admiraţia pe care o simţiţi pentru o clădire renumite, sau un peisaţ memorabil. Singura condiţie este ca toate aceste lucruri să fie parte din viaţa oraşului vostru.

Câştigătorii? Vor fi 3 la număr, selectaţi în mod diferit: doi câştigâtori vor fi selectaţi prin tragere la sorţi dintre participanții înscriși cu minimum 6 puncte, câte unul pentru fiecare categorie: “București” și “Alte orașe”, iar un al treilea premiu, “Genial oriunde”, va fi acordat prin votul juriului format din angajați Toyota pentru cel mai original și reprezentativ video.

camera-gif-photographDeci aţi înţeles ce aşteptăm de la voi? Să ne vorbiţi printr-o fotografie! Aşteptăm să vedem cum răsar sentimente printr-o singură imagine. Maşina asta poate să reprezinte întreaga bucurie a familiei voastre, sau este declaraţia voastră de independenţă? Este obiectul care vă însoţeşte oriunde şi vă finisează imaginea? Vi se pare că vă înţelege fiecare gând şi că se integrează perfect oriunde, indeferent de decor? Vi se pare că este genială oriunde? Chiar şi aşa, dacă nu deţineţi noul model Toyota Yaris, încercaţi să ne arătaţi fericirea, schimbarea chiar pe care o pricinuieşte această maşină în viaţa celor care deja o deţin.

Ştim deja cu toţii că o carte poate înfrumuseţa o seară, ştim cât de important este un gest pentru persoana pe care o iubiţi. Ştiu care este până şi efectul unei îmbrăţişări sau al zâmbetului unui copil. Cu toţii am fost surprinşi de simplitatea unui joc, de puterea unei iubiri ori de stabilitatea înţelepciunii. Dar credeţi că o maşină poate avea un asemenea efect asupra celor din jurul vostru? Credeţi că o maşină este o declaraţie? Credeţi că noua Toyota Yaris vă reprezintă pe voi, din cap până-n picioare şi mai presus de atât, credeţi că puteţi fi cei care se bucură de ocazia de a fi Behind the Scenes în Franţa!

Ieşiţi pe străzile voastre preferate, vizitaţi din nou cele mai frumoase clădiri şi monumente găzduite de oraşul vostru şi căutaţi-o! Căutaţi-vă şansa de a vizita această fabrică, căutaţi-vă biletul către Franţa. Succes tuturor!

tumblr_lm2x0tA05x1qeoc8do1_500

PS : Participanții la concurs vor primi puncte pentru următoarele acțiuni:

Dacă încarcă minimum o poză cu tematica de mai sus, participantul și, implicit, orașul său primesc 5 puncte

Dacă încarcă minimum un video cu tematica de mai sus, participantul și, implicit, orașul său primesc încă 10 puncte

Dacă invită prieteni, (invitație pe e-mail), participantul și, implicit, orașul său primesc 1 punct

Dacă prietenii invitați de aceștia devin și ei participanți (își creează cont în site), participantul și, implicit, orașul său primesc 5 puncte pentru fiecare prieten adus în competiție și o șansă dublă la tragerea la sorți (o singură șansă dublă, indiferent de numărul de prieteni confirmați).

PPS: Sunteţi hotărâţi?

tina-fey-liz-lemon-i-want-to-go-to-there

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2014!

Advertisements

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s