Uncategorized

O cremă de brânză cu personalitate, opulenţă şi libertate

tumblr_m4946uRJCk1qdyxtgo1_500

images

Am încercat de atât de mult timp să mă redefinesc sau să descopăr ceea ce eram deja. Singura cale pe care am găsit-o a fost şi cea mai dificilă, zic eu! Deconstrucţie şi refacerea structurii dorite. Ar fi trebuit, aşa cum este normal să începem numai cu lucrurile importante. Dar ce este important? Ce defineşte cu adevărat o persoană? Vorbim de zodie, de muzica preferată, de job, de pasiune? Ce anume este elementul cheie, chintesenţa unui suflet? Căci la urma urmei asta suntem cu toţii: maldăre de suflete ce se plimbă desculţe prin lume. Prea multe metafore? Bine, îmi voi restructura ideile. Fiecare dintre noi este un sendviş, unul aparte, personalizat prin multitudinea de iubiri pe care le avem , prin clipirile sau visele noastre. Fiecare este unic, nu? Aşa că fiecare dintre noi ar trebui să fie ca un sendviş, diferit.

Chiar şi aşa….dacă vă uitaţi de jur împrejur ce veţi descoperii? Oamenii sunt oameni. Oamenii sunt nişte fiare în căutarea fericirii, asta am spus acum ceva timp. Sunteţi de acord cu mine când spun că oricât de diferiţi am fi, tot găsim ceva comun între noi şi felurile noastre de a fi? Toţi oamenii luptă pentru idealuri. Toţi oamenii luptă pentru fericire, indiferent care este noţiunea lor de fericire. Toţi oamenii caută şi trăiesc iubind. Toţi oamenii îşi păstrează într-un loc special din suflet copilăria.

Aşadar…avem o întregă lume la picioare acum. Să destructurăm fiinţele din jurul nostru. Voi începe cu mine, iar apoi vom încerca să descoperim din ce este făcut un om ce iubeşte luxul, un artist şi un suflet liber. Să vedem ce vom reuşii să facem!

Baza este aceeaşi. Vorbim acum de copilărie, mai bună sau mai rea, presărată cu sentimente puternice şi nebunie pură. Dar mai ales…libertate! Cu riscul de a părea în faţa voastră un suflet ciudat, ce vede în orice un motiv de a scrie, eu asemăn această copilărie cu pâinea. În multitudinea ei de feluri. Apoi, ce ne este comun tuturor? Multitudinea de vise, mai multe sau mai puţine, simple sau nu, realizabile sau nu, dar vise! Deci orice sendviş va începe cu aceaşi bază: pâine şi apoi primul strat, cremă de brânză!

Să  începem!

10726411_805040059539183_1671969086_nCopilăria mea a fost una minunată, înconjurată de basme şi  asezonată cu sentimente puternice, care de care mai adevărate. Deci sendvişul care mă va caracteriza va începe cu o felie de pâine integrală, cu seminţe de floarea soarelui, susan şi un strop de seminţe de in.

Copilăria este acoperită de un strat generos de vise în forma lor cea mai naturală, deci un strat subţire de Cremă de brânză Delaco Natur. Apoi, o felie de salată verde, ca orice suflet ce porneşte la drum. Peste aceasta presărăm câteva felii de piept de pui rumenit la grătar apoi câteva felii de roşii proaspete. Şi ăsta ar fi sendvişul sinelui, alcătuit din toată copilăria cu frumuseţea ei, peste care se adaugă visele şi ambiţia. Rumenind prin luptă toate încercările, cred că pasiunea este cea care ne va conduce mai departe!

Sendviş cu prestanţă!

10743511_805057886204067_244775662_nOmul ce iubeşte luxul? Ce ziceţi de el? O felie de pâine neagră, un strat de Brânză pufoasă Delaco cu somon, apoi 3 creveţi la grătar, varză de China, un strop de sos de rodii şi multă efervescenţă. Chiar şi aşa…crema de brânză este elementul perfect. Vorbim poate de opulenţă? Vorbim de savoare? Vorbim de toate aceastea şi chiar mai mult. Vorbim de ceea ce credem uneori că ni se cuvine iar atunci când o dobândim uităm să ne bucurăm aşa cum trebuie. Vorbesc de luxul de a fi noi.

Sendviş cu libertate!

10743630_805057879537401_191787848_n

Dacă vorbim de sendvişul artistului? Al omului mereu pe drumuri şi în căutare de ceva nou?Al celui ce nu se teme de necunoscut sau de dimineţile în inima naturii? O felie de pâine albă, un strat de cremă de brânză Delaco cu verdeaţă, câteva măsline negre alunecând printre nişte felii subţiri de castraveţi şi puţin caşcaval. Ceva rapid, gustos şi aburind a prospeţime. Ceva care să lase frâu liber imaginaţiei.

Dar nu uitaţi!

tumblr_m12j3bCCJ61qd5uaqo1_500

Aşadar…în idei puţine însă lăsându-vă liberi spre a vă realiza propriile iluzii vă invit să gustaţi cândva toate aceaste mici bucăţi de Rai. Vă invit pe voi toţi să aduceţi în casele voastre un strop de personalitate, sau lux, sau libertate.

Dar mai mult decât toate aceastea…vă invit să fiţi voi înşivă. Creaţi-vă pe voi! Şi chiar aşa: de ce nu aţi face-o, atâta timp cât există ceva capabil să ne ofere această libertate?

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2014!

Untitled

Advertisements

2 thoughts on “O cremă de brânză cu personalitate, opulenţă şi libertate

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s