Super Blog 2014!

Datorită unui obiect de 350g, Planeta Păroasă nu va fi locuită!

Doamna mea, mă declar învins! Oricât aş încerca, sfârşesc prin a fi incapabil să îţi înţeleg fiecare efort din multitudinea celor pe care le faci. Nu aş putea niciodată să înţeleg timpul petrecut în faţa oglinzii sau de ce preferi să te machezi cu 10 minute mai mult decât să mă săruţi pe mine. Niciodată nu cred că voi înţelege diferenţa între masca de regenerare şi cea care este o mască pur şi simplu pentru păr. Pentru că noi nu suntem făuriţi aşa!

Nu o să înţeleg multe dar ştiu sigur că tu mă fereşti cumva de toată această lume ce nu îmi aparţine. Tu…în descreierarea ta evidentă vrei să continui să mă convingi că femeile sunt exact ca noi. Vrei să mă convingi că nu există tot acel timp alocat înfrumuseţării voastre ci că voi… sunteţi exact aşa cum vă privim noi proaspăt dezmeticiţi dimineaţa, adică superbe de-a dreptul.Perfecte chiar din zorii zilei.

Dar nu…Mi-am spus: Curând eu voi înţelege secretul!

tumblr_m6xgdnRhVn1rs2yobo1_500

Acum EU ştiu adevărul. Eu şi alte milioane de bărbaţi. Ştiu…ştiu că în spatele acelei catifelări a pielii se ascund ore de masaje, ştiu că silueta aceea perfectă este rezultatul unor antrenamente dificile, ştiu că părul tău, întotdeauna perfect aranjat este meritul timpului pe care îl acorzi acestor “detalii”. Surprinsă, iubita mea din alte lumi? Aşa este uneori adevărul…şi îţi spun că deşi arăţi precum zeiţa coborâtă din cele mai frumoase vise ale mele, nu aş putea să mă împac cu ideea că toate aceste pregătiri te fură puţin câte puţin de lângă mine.

Şi epilarea! Epilarea…Dumnezeule! Lună de lună trebuie să te ocupi de asta. “Este parte din ritualul meu”, îmi spui zâmbind galeş din tocul uşii. Te-aş pune să renunţi la toată această nebunie dacă nu ar fi o adevărată catastrofă. Ce ar fi lumea fără epilare? Cred că nu ne-am recunoaşte între noi. Am fi uriaşi de păr ce se plimbă liberi prin lume! Cu cât mă gândesc mai mult la asta, cu atât mai mult mi se pare că poate ar trebui să rămân la condiţia mea de ‘neînţelegător’ al acestor mistere.

rapunzel-hair-gifVoi v-aţi gândit vreodată ce ar fi lumea fără epilare? Ok…toţi ne-am asemăna, nu ar mai exista inhibiţii dar am izbuti să reinventăm legendele deja apuse. Am locui într-o lume din păr, într-o casă din păr. Planeta ar fi păroasă! Noi am fi păroşi. Îmi şi imaginez sute de oameni mergând pe drumuri , împleticindu-se în laţele neîngrijite ce îi însoţesc.

Dar…totuşi, noi ca şi civilizaţie am avansat. Aşadar…nu pot cumva să te conving, domniţa mea, să faci toate aceste pregătiri de acasă, din ce în ce mai rar până când vei ajunge să nu mai ai nevoie de epilare? Deloc?! Niciodată! Mă gândesc că poate s-a inventat vreun produs care să ofere toate aceste satisfacţii. Tu ai fi lipsită de această grijă, iar eu te-aş avea alături mai mult timp. Iar lumea…lumea ar fi bucuroasă căci nu va fi rezindentă a “Planetei Păroase”!

Eu m-am interesat puţin, căci se apropie Crăciunul iar cadoul meu trebuie să fie unul inspirat. Şi sunt mândru să îţi spun că am descoperit arma secretă a timpului nostru! Am descoperit ce aparat ne poate ajuta să furăm timp timpului şi să distrugem orice urmă de păr din locurile în care nu ne dorim să existe. Adică tu…tu nu îţi doreşti să existe. Căci eu te iubesc oricum. Dar … există şi o surpriză! Mai mult decât atât, te-ai întreba? Ei bine…da! Este vorba de o epilare DEFITIVĂ! Asta înseamnă că nu vei mai avea vreodată grija acelui mic fir de păr care se zbate să îşi afirme existenţa!

silk-n-flashgo-epilator-pentru-epilare-definitiva-tpbroTe-am convins? Ştiu că eşti nehotărâta, însă….ascultă-mă cu atenţie! Cum ar fi dacă te asigur că poţi avea parte de acest proces direct  de acasă şi că nu te voi mai auzi plângăndu-te că este o corvoadă să foloseşti vechiul epilator? Totul va fi meritul unui aparat bazat pe lumină inovatoare pentru îndepăratarea părului pe termen lung. Design inovator? Bineînţeles! Ultima tehnologie în această materie? Din nou…bineînţeles! Iar tu iubito…vei putea să îl foloseşti cu o uşurinţă ce te va uimi. Pentru că la cele numai 350g atât cât cântăreşte această “salvare” ,tu vei putea să ai acces exact la zona care te interesează. Poziţionezi cu uşurinţă, porneşti şi gata! Tratamentul îşi va face de unul singur efectul.

Ţi-am spus că poate fi folosit chiar şi acasă, îţi aduci aminte? Ei bine…aşa este. Este vorba de o anume tehnolohie … HPL sau aşa ceva. Pare mai complicat decât toată adunătura mea de căblăraie din spatele calculatorului. Dar iubito, nu trebuie să fi terminat ingineria ca să înţelegi asta. Se numeşte Home Pulse Light. Simplu.

De te-am convins ori nu iubito…nu voi aştepta să aflu. De ce? Pentru că exact acum când tu citeşti aceste rânduri eu sunt pe o bancă admirănd lumea nepăroasă ce se plimbă în aşa o zi frumoasă prin Piaţa Sfatului. Ţi-am comandat deja produsul iar el te aşteaptă tăcut în sertarul tău.

De ce am făcut-o fără să te consult? Pentru că pe mine m-a convins. Şi tu urmezi la rând. Iar apoi te vei putea lăuda cu ce achiziţie minunată ţi-a înfrumuseţat ziua omul care te înţelege chiar şi atunci când nu spui nimic. Căci tu esti metamfetamina mea, iar această iubire a noastră este tot ce îmi doresc în viaţă, însă te iubesc chiar mai mult dacă nu vei fi tu cea care va da naştere “Planetei Păroase”. Foloseşte-l, iubita mea din alte lumi, apoi laudă-te prietenelor tale. Iar ele vor duce vestea mai departe.

Şi aşa…toţi vor afla remediul !

Zâmbeşte-mi iubita mea, căci acum singurul lucru pe care îl vei lăsa să crească este minunatul tău păr roşcat!

giphy (1)Iar de va fi să populăm vreodată o planetă în care totul să fie făurit din păr, ştiu că nu va fi aceasta cauza. Până atunci…mă declar salvatorul planetei! Alături de silk’n flash&go epilator, bineînţeles!

Deci ..printr-un singur cadou v-am salvat de asta:

how-to-brush-your-hair

Articol scris pentru Super Blog 2014!

Untitled

Advertisements

4 thoughts on “Datorită unui obiect de 350g, Planeta Păroasă nu va fi locuită!

  1. Si eu tot de ritual vorbesc in … epilarea mea. Cred ca iti ia ceva timp sa gasesti aceste … momente din filmulete. Exista probabil un site pe categorii 🙂 Frumos, vreau sa zic!

    1. Nu neaparat…le găsesti direct pe google😊
      Iti multumesc pentru vizită,sper sa fi gasit ceva printre cuvintele astea care sa te faca sa te reintorci.Succes in continuare 😃!

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s