Uncategorized

Să te ferească Dumnezeu de un bărbat care iubeşte ceva mai mult decât să facă dragoste!

f4e718fd39de96c91969bb7a1794ae59

 

Să te ferească Dumnezeu de un bărbat care iubeşte ceva mai mult decât să facă dragoste!

 

De ce? Pentru că atunci te va descompune şi te va reîntregi aşa cum nu te-ai fi văzut vreodată. Pentru că el îţi va da adevăratul tău fel de a fi. Pentru că bărbatul ăla te va face a lui printr-o privire. Bărbatul ăla îţi va intra pe sub piele, îţi va prinde carnea şi o va face a lui fără a-ţi cere permisiunea vreun moment. Nici nu ai vrea să te întrebe dacă eşti sau nu de acord. Pentru că alături de el nu vei mai cere nimic în plus! Pentru că el îţi va  oferi zâmbetele de dimineaţă, el îţi va oferi muzica pe care o iubeşti, el va şti în orice moment să îţi descoasă privirile până când va afla cu certitudine ce zace în sufletul tău.

El poate fi la fel de copil sau chiar mai mult decât tine. El poate fi oricum şi în orice fel, mai puţin aşa cum ţi l-ai imaginat tu. Pentru că te va surprinde tocmai prin neasemănarea cu schiţa ta de bărbat perfect. Poate vei sfârşi îndrăgostită de băiatul perfect. Şi nu este cel care îţi aduce zilnic cafeaua la pat ci poate cel care nu te lasă să dormi o noapte întreagă. Posibilităţile sunt nelimitate.

f827fc2ff0aec1aa7286d73259bb401fNu există omul perfect. Şi ai face bine să nu îţi pierzi viaţa căutând asta pentru că există posibilitatea să ai parte de o mulţime de mese în singurătate. Făt Frumos pe calul alb poate să fie găsit scormonind în resturile unei alte iubiri. Poate nu va fi frumos pentru tonele de prietenii false de care te laşi înconjurată, poate nu va avea acel păr blod şi ochii albaştii în care să îi citeşti tu sufletul precum în atlasele de astrologie. Poate că nici măcar nu va îndrăzni să îţi spună vreodată ceva care să te facă să nu mai crezi în tine. Sau poate te va anihila de la primul cuvânt. Poate Făt-Frumosul tău nu va intra pe uşă îmbrăcat în ciocate şi costum de firmă asezonat cu o cravată ce costă mai mult decât cartea ta preferată, ci poate te va uimi lejeritatea lui, bocancii cu adevărat bărbăteşti. Poate îi vei iubi cămaşa în carouri şi barba aspră. Poate că da. Pentru că nu va fi scorţosul corporatist plin de bancnote verzi cu care îşi propune să îţi cumpere visele. Poate, poate, poate.

Poate că pentru bărbatul perfect tu eşti “cealaltă”. Nu ai de unde să ştii până când nu te vei trezii gândindu-te la el în nopţile în care eşti înconjurată de lume, mai puţin el. Nu vei afla imaginea celui care îţi face viscerele să vibreze atunci când eşti singură. Pentru că atunci eşti cea mai laşă persoană de pe pământ. Ai face bine să te înconjori de oameni foarte dragi ţie şi sufletului tău şi abia atunci vei realiza ce copil lipseşte de pe terenul de joacă al inimii tale.

Aş vrea să vă pot oferi cele mai bune reţete pentru iubire. Dar nu pot. Din păcate şi eu , ca multe dintre voi am realizat târziu pe cine iubesc. Dar secretul este să nu fie prea târziu. Iubirile se reconstruiesc din nimic. La fel şi amintirile. Ei bine…în momentul în care ţi-ai pierdut sufletul la licitaţia deschisă de gura lumii, atunci te poţi considera şi tu pierdut.

Nu merge expresia potrivit căreia găseşti pe cineva în funcţie de felul tău de a fi? Aşa credeţi? Dragostea adevărată va să vină nu atunci când va fi scris în stele ci atunci când vă veţi cunoaşte suficient încât să fiţi pregătite să o vedeţi. Dragostea adevărata este lângă voi, chiar acum. Fie că sunteţi “cealaltă” sau nu. Dragostea vă aşteaptă nu la colţul blocului ci chiar în pragul casei voastre. Dragostea este cu adevărat în toţi şi în toate, oamenii sunt mult prea orbi pentru a o vedea.

O să încep să scriu mai multe despre dragoste, poate atunci o voi convinge să rămână vie în mintea mea. Dragostea este ceea ce te descompune fără a te întreba dacă te doare, în dragoste se ascunde chipul celui care va descoperi în tine ceea ce tu nu ştiai că există. Şi dragostea şi tipul ăla de bărbat te vor modela cum ştiu ei mai bine. Te vor reface din surcele şi apoi îţi vor da foc. Dar un aşa foc…ce nu te va distruge. Dimpotrivă. Cu cât vei arde mai puternic, cu atât vei deveni mai conştientă.

Dragostea…te face stea şi apoi te obligă să apui.

Advertisements

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s