Super Blog 2013!

Copiii visează, copiii crează, copiii devin copii

DreamCarArtContest

“Copilăria este şuvoiul de apă care izvorăşte limpede şi curat din adâncurile fiinţei şi la care omenirea aleargă fără încetare să-şi potolească setea idealurilor sale de dragoste, de bunătate, de frumuseţe, de perfecţiune.”

Eu ştiu aşa: am fost( cu adevărat), sunt ( cu uimire declar asta) şi voi fi ( de netăgăduit ) un copil. Da…da credeţi-mă, zeci de  ochi care mă citiţi că cel mai frumos dar pe care îl avem este copilăria.

Zic deci: Să nu o pierdem. Au contraire, să încercăm să readucem copilăria în viaţa noastră. Da…ştiu că majoritatea dintre noi suntem deja adulţi, dar dacă în familia voastră se adăposteşte un suflet de până în 15 ani, ascultaţi sfatul meu! Puneţi mâna pe telefon, pe calculator, haideţi…luaţi legătura cu persoane care vă pot îndruma şi înscrieţi-vă copii în cea mai mare competiţie!

Detaliile vi le voi oferi pas cu pas.

olga_tests_3_by_nerysoul-d3kixsp

În primul rând…vorbim despre concursul Dream Car Art Contest, un concurs în care talentul şi mai ales imaginaţia copiilor voştrii sunt cele mai importante.

Nu întelegeţi la ce mă refer? Gândiţi-vă aşa: copilul vostru iubeşte culorile. Copilul vostru este plin de imaginaţie, este acel gen de copil care priveşte un perete alb şi vede în el o lume încă nedescoperită. Dacă aveţi un copil care vă priveşte cu zâmbetul pe buze de fiecare dată când vă aflaţi la volan şi care vă mai oferă câteva “idei pentru îmbunătăţirea” maşinii pe care o deţineţi…înseamnă că locul lui este în lumea noastră.

“Maşina visurilor” fiecărui copil este în adăpostul minţii lui. În cotloanele imaginaţiei copilului care poate acum se odihneşte în camera de la capătul holului vostru se naşte o maşină puternică, plină de suprize unerori imposibil de înţeles pentru noi. Nu am dreptate? Dacă priviţi în ochii copilului vostru nu vedeţi o maşină născută dintr-o poveste, dintr-o melodie, chiar dintr-un desen animat?

Eu vorbesc acum despre micuţii voştri care îşi conturează zilele dând viaţă unor coli încărcate de tristeţe şi decorate cu o imagine anostă.

Copiii visează, copiii crează, copiii devin şi copii şi pictori şi arhitecţi prin desen!

 

Copilul vostru totuşi este special! Mai special decât restul şi este momentul să îl ajuţi să arate acest lucru. Un concurs organizat de imperiul Toyota vă poate deschide făgaşul către această reuşită. Cum? Etapa naţională are ca scop “pre-selecţia ” micuţilor Picasso ori Rafael, ori Goya. Vă puteţi urmări comoara cum devine un Delacroix în miniatură şi îşi câştigă un viitor prin magia care sălăşluieşte în mâinile lui.

Să vă mai vorbesc de marile nume din istoria artelor? Nu cred că ar avea rost. Pentru că cel mai important pictor se găseşte chiar în casa voastră.

Noi înţelegem faptul că fiecare copil are o anumită doză de creativitate, în funcţie de vârsta lui aşadar din dorinţa de a fi corecţi faţă de fiecare dintre voi…acest concurs se organizează pe trei categorii de vârstă: sub 8 ani, între 8- 11ani şi 12-15 ani.

Conteză foarte mult să fie VISĂTOR!

Dăruiţi libertate de exprimare copiilor voştri, ei ne vor dărui nouă inspiraţie, iar noi le vom dărui lor o excursie în Japonia, în cazul în care se vor număra printre marii câştigători!

Gândiţi-vă! Este un cerc în care fiecare dintre cei implicaţi se bucură de ceva! Dar mai ales micuţii voştrii pictori!

Curaj, inspiraţie şi maşina viselor poate devein în sfârşit realitate!

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2013!

Advertisements

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s