Super Blog 2013!

Un parfum mi-a dat curaj în faţa celei cu suflet de lupoaică

735046_242499019215888_1836073400_n

Hm…să vă povestesc despre cum am cucerit-o? Cred că ar fi poate puţin mai bine să vă spun cum să evitaţi să aveţi o aşa Femeie în viaţa voastră. Băieţi…sincer nu credeam că va fi greu, atât de greu să mă descurc cu ea.

Începutul a fost incredibil. Număram zilele şi mă rugam să mă lumineze Dumnezeu şi să renunţ înainte de a fi prea târziu, înainte de a mă fi îndrăgostit iremediabil. Bine…cred că din prima clipă am fost pierdut pe calea către inima ei. Ce ar trebui să vă spun despre povestea noastră? Este una dintre cele mai dificile femei pe care le veţi fi întâlnit vreodată. Este un amalgam de  imponderabil şi muzică. O priveşti în ochi şi nu realizezi ce simte cu adevărat. Scrie poveşti despre toamnă atunci când primăvara îşi zdeleşte genunchii în geamul ei. Stă într-o micuţă şi înghesuită garsonieră, la care vă spun, nu ar renunţa în veci nici pentru cea mai mare şi impozantă vilă aşezată undeva strategic pe malul mării.

Era, este şi cred că va fi întotdeauna altfel decât toate cele pe care le voi mai întâlni. De fapt…sunt sigur că nu îmi doresc să cunosc o alta. Pentru că acea “alta” va putea fi oricum şi în orice fel însă niciodată nu o va putea egala pe Femeia de lângă mine.

Întâia dată când am cunoscut-o am vrut să o invit în oraş. La o cafea, la un suc….la orice. M-a privit tăcută şi mi-a răspuns : poate altă dată. Am încercat şi altă dată. Şi apoi…din nou, altă dată şi altă dată şi aşa am ajuns să o invit în oraş în fiecare zi. Îmi plăcea la ea ceva anume, nu mă minţea, nu se ascundea,nu îmi servea galant scuze ieftine. Mereu, dar mereu îmi oferea acelaşi răspuns: poate altă dată. Apoi zâmbea  cu întreg sufletul ei, îşi flutura visele şi…pleca.

Într-o zi, mi-am făcut curaj şi am invitat-o din nou, a 46-a oară . Acelaşi răspuns. A zâmbit din nou, a mângâiat aerul încercând să plece însă….am oprit-o. Eram curios, eram stupefiat, nu înţelegeam ce se întâmplă cu noi, cu ea, cu mine. Am întrebat-o de ce mă tot refuză. Iar ea, nebunia asta de Femeie mi-a răspuns la fel de  tăcută şi zâmbitoare: “Niciodată nu mi-am destăinuit iubirea prin viu grai, dar dacă privirile pot vorbi, atunci şi cel mai idiot dintre idioţi ar fi putut ghici că sunt îndrăgostită de tine până peste cap.”

Apoi a făcut din nou ceea ce ştia ea mai bine: a plecat.

Eram totalmente debusolat. Femeia aia plantase în mine o hidră pe care o dresase suficient de bine încât să îmi roadă cu poftă fiecare parte, fiecare viscer. Am vrut doar atât: să vorbesc cu ea. Să o privesc în ochi şi să îi spun totul. Ştiam unde locuieşte, ştiam tot ce iubeşte, ştiam ce muzică ascultă …totul. Aşa că am făcut ceva ce până atunci mi se părea copilăresc şi ….tâmpit, de ce să vă mint? Am aşteptat să îmi termin garda, am făcut un duş, m-am folosit de noul meu parfum şi am pornit în calea uciderii tuturor miturilor mele despre seducţie. Ştiam ce flori iubeşte aşa că i-am cumpărat un buchet de irişi, orhidee şi trandafiri albi şi am pornit către casa ei, acea mică şi înghesuită garsonieră.

Starshots_couple_3_by_sschermside

Am simţit o satisfacţie de undeva din interiorul meu să văd că am uimit-o. Am uimit-o mergând la uşa ei şi cerându-i să mă asculte. Dar…m-a uimit şi ea pe mine în momentul în care nu mi-a oferit ocazia să fac asta. De cum m-a văzut în pragul casei m-a îmbăţişat cu putere şi m-a întrebat cu ochii unui copil : de ce doamne iartă-mă ţi-a luat atâta timp să vi la mine? Apoi m-a sărutat. Cel mai puternic şi mai adevărat sărut din întreaga mea existenţă.

Dansul nostru a început! Patul ne era Dumnezeu, iar noi…doi cerşetori îngropaţi în dorinţă. Seducţia s-a cuibărit între noi.  I-am citit privirea şi i-am dăruit trupul meu să îi fie pânză, iar amintirile ce ne legau îi seveau ca şevalet. Am pictat nori şi câmpii, oameni îndrăgostiţi ce se înecau în săruturi. Pentru fiecare dintre ei, limba mea îi desena litere argintii pe trup. Reacţia ei? Mâinile ude se urcau încet pe umerii mei. Nu am mai fost alături niciodată, aşadar nu ne cunoşteam dansul, dar în seara aia m-am supus ei. M-a ridicat din mine şi atunci trupurile ni s-au legat pentru eternitate. Palmele mele se prindeau de mijlocul ei, braţele  ei mă strângeau puternic, tot mai puternic apropiindu-mă de trupul său. În momentul în care sânii ei mi-au atins pieptul am simţit-o tresărind, iar odată cu ea mi-au vibrat viscerele. Vroiam parcă se reuşim să înghiţim trupul celuilalt.

Luna ne privea prin perdelele deschide, muzica urla în timpanele noastre, fiecare muşcam versurile şi întreaga ei cameră s-a mulat după dorinţa noastră. Preferam să o sărut cu poftă de ea, de al ei trup grecesc, să muşc din buzele ei flămânde de iubire şi să facem dragoste cu limbile, cu mâinile,cu ochii, cu pielea… să ne îngemănăm de plăcere.

Luna dădea cu chipul de Pământ, Soarele se chinuia să se caţere pe nori, pentru a ne vedea iubindu-ne. Lumea se metamorfoza după mişcarea trupurilor noastre înlănţuite în eter. I-am spus: te-am aşteptat o viaţă şi am sa te mai aştept ani dacă este cazul ştiind că astfel aş putea trăi numai aceste sentimente.

Nicicând nu am realizat ce bine miroase pielea ei.

Şi-a însuţit rapid felul meu de a mă mişca şi cunoscându-mă începuse să anticipeze fiecare mişcare, făcându-mă acum să tresar necontenit.

În acel moment, m-am declarat ateu! Nu mai credeam în nimic afară de Femeia asta. M-a urcat până în rai şi m-a privit cu un chip care îmi încrusta pe inimă. Direct în ventriculi. Păcat. Ispită. Privirea ea sclipea de licăriri de păcat.

Am rămas doi zei căzuţi, unul în braţele celuilalt. Aşternuturile s-au avântat în aer şi ne-au invelit pe amandoi in crisalida eternitatii.

DSC_5621

Ce să mai lungim vorba? Am făcut dragoste! Apoi…m-am trezit cu braţele devenite un cuib de aur pentru o lupoaică ce a uitat să se poarte ca o fiară. Venită din alte lumi, plămădită din alt aluat ea mi s-a cuibărit în adâncul inimii. S-a învelit cu parfumul meu şi m-a ridicat pe un piedestal ce m-a făcut să mă simt înzestrat cu super-puteri. Nu ştiu dacă ăsta a fost efectul parfumului Super Playboy, dar dacă a avut măcar o mică influenţă, ar trebui să îmi sporesc dependenţa de el.

Ce înseamnă ca un om să fie profund ataşat de cineva pe care nu îl cunoaşte atât de bine? De fapt…nu îl cunoaşte deloc! După toate acestea, m-a îmbrăţişat tăcută şi mi-a tatuat numele ei în suflet. M-a sărutat încet, m-a mângăiat pe frunte şi s-a ridicat goală din pat îndreptându-se către imensa ei bibliotecă. Mă privea pe sub gene şi îmi zâmbea cu coapsele,cu braţele, cu sânii ei.

“ Fă dragoste cu mine, bunul meu”, aşa îmi şopteau palmele ei. Din ochii mei au tresărit lanţuri de cer cu care am legat-o din nou alături de mine. Dintr-o carte veche amanta vieţii mele a salvat o bucată de foaie şi a început să îmi citească câteva cuvinte:

Să vă vorbesc despre un copil de lupoaică, cu suflet de înger care s-a îndrăgostit de un băiat ce respiră ca un bărbat. Şi de fiecare dată când erau mult prea aproape ea îi spunea: te plac.

“ Eşti al meu” – îi striga gândul nebun după zâmbetul lui.
“ Eşti al meu” când te transformi într-o picătură de ploaie ce poate schimba răceala de afară. O să te şi numesc “îngerul  raiului născut din ocean”.
Să mergem pe partea estică a pupilei tale şi să îţi sap cu o geană în albastrul irisului numai pentru a elibera valurile unei inimi ce îşi cânta durerea la o chitara pe malul nisipos al unei plaje demult uitate.
“Tu eşti raiul meu”, cel ce nu poate înţelege nimic, decât regretele. Cel ce nu spune nimic, chiar dacă este întrebat. Nu pot crede nimic, nu îmi spune secrete pe care sufletul tău le ascunde în borcanele cu dulceaţă ale destinului. Spune-mi clar şi sincer: IUBESC PLOAIA. O să o iubesc mai mult decât propriu-ţi chip înecat în mult prea multă fericire.

Apoi s-a dezbrăcat din nou de lumină şi s-a cuibărit între sufletul şi pielea mea.

Un parfum să fi făcut toate acestea? Unde erau toate miturile despre seducţie? Unde erau bărbaţii care îşi câştigau iubirile şi apoi deveneau regii lor.

Super Playboy, super – puteri, super iubiri!

Aşasar….adevăratul secret al seducţiei este un parfum bun şi iubire! Pură iubire!

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2013

Advertisements

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s