Uncategorized

Picătura de viaţă ce curge prin noi

421744_224569854338802_755411867_n

MUZICA!

Muzica este parte din noi. Este acel curent de lumină care ne intră pe nări, ajunge prin esofag în stomac şi acolo… acolo  se zbate ca o fiară prinsă în cuşcă. O cuşcă făcută din coastele noastre şi închegată din suflete asezonate cu speranţe şi temeri. Apoi, nu ştiu cum( cred că urmareşte cursul sângelui) dar ajunge la inimă.  Direct la inimă! Ei bine…ati văzut vreodată luptătorii vechii Japonii? Acei samurai îmbătaţi de amintirea tradiţiilor şi a demnităţii? Aşa taie şi muzica în inima noastră. Din fiecare tăietură răsar cărţi şi suflete noi. Notele muzicale devin dansatori legaţi de sfoara destinului. Ah..şi nimic nu merge aşa cum trebuie atunci când nu eşti îndrăgostit de muzică!

 

Nici nu ar avea cum! După fiecare luptă ( cu noi înşine, cu lumea din care facem parte) ne trebuie un suflet nou. Muzica ne dăruieşte unul. Întotdeauna unul perfect!

Advertisements

4 thoughts on “Picătura de viaţă ce curge prin noi

    1. Ar trebui sa descoperim ceva mai des ca muzica este in esenta “noi” , chiar daca noi suntem cei ce o compunem. Imi place sa cred ca oamenii sunt fauriti din muzica

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s