Uncategorized

Vreau să îmi încep revoluţia!

we_blow_the_ghosts__by_whiteviolet

 

Femeilor! Unde doamne ne-am pierdut?

Ştiu doar atât: poţi greşii de o mie şi o sută de ori. Dacă nu suntem capabili să depăşim teama de a nu  greşii din nou,nu vom răzbate. Nu vom reuşii să cucerim din nou fericirea.

Fericirea mea sunt oamenii de lângă mine. Şi cei din mine. Sunt oameni în mine care pulsează. Oameni care strigă, care îşi rup hainele de  durere, oameni care cântă, care zbiară , care iubesc , care fac dragoste într-un mod incredibil. Una sunt eu cea care îţi cer scuze, alta sunt eu cea care mă ascund de tine când plâng… ar trebui să înţelegi asta, dacă tot ai înţeles că nu sunt una dintre perosoanele obişnuite.

Priveam ieri cu regret în jurul meu. De ce regret? Pentru că vedeam cât de mult s-au schimbat femeile. Femeile acelea care se presupuneau ca trebuiau să fie înfăţişarea a ceva foarte diafan şi magic, femeile care ar trebui să zâmbească mai mult, să fie mai fericite pe de-a-ntregul. Acele femei.

Unde Dumnezeu ne-am pierdut? Când s-a întâmplat asta? Când? Atunci când ceream să fim egale cu bărbaţii, când vroiam independenţă? Ei bine…presupun că am primit mai mult decât atât. V-am promis mai demult o revoluţie. Cred că este cazul să o începem. Aveam atât de multe idei, atât de multe puncte de plecare, pentru că noi…societatea noastră are atât de multe goluri acum. Dar cred… pentru a schimba ceva, trebuie să pornim din noi. Să realizăm ceea ce suntem şi ce presupune a fi femeie. Cu adevărat.

A fi femeie nu înseamnă că trebuie să porţi o rochie strânsă pe corp, din care să îti simţi pulpele, coapsele, fesele respirând greu. A fi femeie nu înseamnă să te machiezi cât pentru o întreagă trupă de teatru şi a ieşi din casă ca un mare model. Pentru că uiţi să fi modelul vieţii tale. Uiţi astfel că viaţa ta înseamnă să ai modelul acela în tine şi să fi suficient de perspicace încât să ştii când este vremea lui.

Cineva mi-a spus o dată, că o femeie frumoasă este aceea care cu cât înaintează în vârstă cu atât întinereşte.  O femeie este cea care ştie că ar trebui să se bucure aşa cum simte. Cu tot sufletul, cu toata sclipirea şi delicateţea ei.  O femeie ar trebui să fie capabilă să te privească în ochi şi nu să te facă să vrei să te culci cu ea, ci să te facă să te întrebi: unde a fost oare până acum?

De ce sunt femeile minunate? În primul rînd iubim! Dar iubim cu toată fiinţa noastră, cu fiecare suflare, cu fiecare clipire. Iubim trandafirul primit la prima întâlnire şi primul Lui zâmbet cu adevărat pentru noi.. Iubim răsăritul soarelui, şi muzica bună. Iubim plimbările pe înserate şi rămânem ca nişte copile cu ochii aţintiţi în cer la vederea unui zmeu.
Suntem curajoase! Putem să privim în ochi şi să rostim adevărul chiar şi atunci când doare. Mergem cu fruntea sus deşi suntem pline de noroi.
Credem! Suntem capabile să credem din nou şi din nou fiecare promisiune de iubire, mereu cu aceaşi inimă deschisă, cu acelaşi zâmbet pe buze.
Suntem spontane! Suntem mereu capabile să pornim în aventuri chiar dacă în geanta noastră nu se ascunde întotdeauna incredibila trusă de machiaj( acea trusă ce apare ca o nouă civilizaţie pentru băieţi).
Suntem meticuloase şi atente la detalii, ambiţioase şi tenace, preţioase şi curioase şi înţelegătoare. Suntem…sau mai bine zis, putem fi Totul! În cel mai frumos şi mai pur mod cu putinţă.

Dacă ai privii în ochii unei femei ar trebui să te simţi protejat, iubit…ar trebui să simţi că aparţii undeva. Dacă ai privii puţin câte puţin o femeie ar trebui să te simţi câzănd uşor  uşor în mrejele unui vis în care tu eşti săpânul. În care Tu şi doar Tu domneşti.

 Brigham Young spunea ceva ce ar  trebui reţinut de fiecare dintre noi :“Educi un barbat, educi un barbat. Educi o femeie, educi o intreaga generatie.”

Ar trebui să începem să ne educăm. Noi, pe noi înşine. Schimbările provin din noi şi sunt făcute pentru noi-

Şi mare îmi este durerea când privesc în lume şi văd câte dintre noi se lasă acaparate de superficialitate.
STOP! Să nu omorâm singure cel mai frumos dar avut! Femeia!

Nu ştiu voi…dar eu sunt hotărâtă să pornesc această revoluţie pentru a renaşte adevărata femeie. Este cineva dintre voi dornic sau capabil să meargă alături de mine?

Advertisements

4 thoughts on “Vreau să îmi încep revoluţia!

  1. De ce nu? Văd, pe zi ce trece, cum femeile se degenerează şi uită cine sunt şi ce sunt capabile să facă în această lume. Multe iau în serios rolul bărbatului şi nu realizează pe moment marea greşeală.

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s