Uncategorized

Vreau să schimb ceva, vreau o revoluţie!

201012bff26_2779_by_metindemiralay-d5ucdp9

 

Nu pot pretinde vreodată că ştiu cum vă simţiţi. Nu pot decât să mă bazez pe faptul că noi putem simţii acelaşi lucru. vă pot spune că în viaţa asta, undeva, cândva, cu toţii vom fi ghidaţi spre sentimente asemenea. Nu pot să  vă promit luna şi cerul. Pot să vă ofer un umăr pe care să vă odihniţi. Să vă întindeţi mâna către mâna mea, umărul meu nu este atât de puternic, dar puteţi plânge pe el. Pot să vă promit, necondiţionat ceva ce lumea din jur pare că a uitat. Că a uitat că există.

Îmi pare rău, dar privind de jur împrejurul meu realizez că ne pierdem. Pierdem ce este mai frumos, ce este mai pur. Nu ştiu acum ce ar fi de făcut, dar ştiu că ceva POATE fi făcut. Încă există o şansă. Trebuie să fim determinaţi să o facem. Trebuie să avem curaj să o facem.

Trebuie sa avem curaj să ieşim în lume ca Noi nu ascunşi sub alte sute de măşti. Vreau să fac o revoluţie!Vreau să vă ajut să vă cunoaşteţi, să vă naşteţi din nou. Ar fi cineva dintre voi gata să aleagă această cale?

Vreau să spun, să dăm naştere la ceva viu, palpabil, ceva care să ne facă să pulsăm, să trăim. Ceva care să fie acolo indiferent de locul în care ne aflăm.

Puteţi spune/crede orice acum. Puteţi spune că sunt naivă, că trăiesc într-un univers paralel, puteţi crede că sunt patetică ţinând cont că mai cred că ceva se poate schimba. Ei bine….O FAC! Şi ar trebui să o faceţi şi voi. De ce? Pentru că încercările, căderile, reuşitele, ne definesc.Pe noi şi faptele noastre. Ar trebui să ne facem auziţi. Ar trebui să învăţăm să luptăm pentru ceea ce suntem noi. Ar trebui să avem puţin curaj să recunoaştem cine, ce suntem cu adevărat.

Acele replici cu “trebuie să fim mai buni, să fim cinstiţi, să iubim mai curat, să vorbim mai adevărat”, toate aceste cuvinte nu sunt NUMAI cuvinte. Ar trebui să învăţăm să credem în ele. EU cred în ele. În fiecare părticică, în fiecare literă. Eu cred că poţi fi un om mai bun şi lipsit de bani şi plin de probleme. Cred că nu viaţa este cea care ne devineste, ne defineşte ceea ce facem. Nu ceilalţi, ci noi ne construim viaţa, ne construim lumea.

Noi ne facem ceea ce suntem, Noi ne creionăm şi tot noi ne autodistrugem. Noi lupăm, noi renunţăm, tot noi devenim mai buni sau mai răi.

Noi suntem produsul a ceea ce vrem. Noi putem crea o lume nouă.

Să depăşim dorinţa de a face ceva. Să facem ceva cu adevărat.

Vreau să încep să atrag atenţia asupra unor lucruri care conteză, care ar trebui de fapt să conteze enorm pentru noi.

Vreau dar nu pot să lupt singură. Vreţi să fiţi alături de mine? Împreună putem schimba cu adevărat ceva. Împreună putem să facem ceea ce acum doar spunem că ne dorim să avem.

Viaţa este majuscula sufletelor noastre. Suntem gata să o colorăm aşa cum ne dorim? Timpul nu este de partea noastră, însă împreună putem chiar să îl încetinim.

Advertisements

4 thoughts on “Vreau să schimb ceva, vreau o revoluţie!

  1. Un anumit partid politic (n-am să-i dau numele că nu înghit pe niciunul nici cu o tonă de lămâie) a confiscat la un moment dat o zicere care nici nu le aparţinea. Revoluţia bunului simţ. Cred că de acolo ar trebui să începem. Întâi, în noi, ca o introspecţie, apoi să cerem, fără să ne jenăm şi celor din jur să o adopte. Doar aşa vom avea speranţe de mai bine.

Ganduri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s